Image
Het vullen van silo’s met bekerelevatoren en trog - kettingelevatoren.
De firma Buschhoff is sinds 1873 een competente partner voor machines en installaties voor de graansector.

Alles begon in 1873 met het produceren van machines voor het oogsten van graan. In de dorsmachines die tot de 60er jaren gebouwd werden, zaten vijzels en elevatoren. Toen Buschhoff eind 60er jaren met de bouw van transportinstallaties voor graan begon, kon de kennis die gedurende veel jaren verzameld was, gebruikt worden.

Tegenwoordig bouwt Buschhoff moderne, volautomatische installaties en opslag systemen voor graan. Ze voldoen aan de moderne eisen voor graanzuiverheid, verwerking tot het gewenste product en het modernst mogelijke bedieningscomfort.

Robuuste transportapparaten met een hoge capaciteit, zijn het waarmerk van de firma Buschhoff. Bij ons krijgt u buisvijzels en trogvijzels, transportspiralen, trog - kettingtransporteurs en ketting elevatoren, bekerelevatoren en bandtransporteurs met een hoge capaciteit.

Voor het pneumatisch transporteren bieden wij hogedruk, druk en zuig/ druk ventilatoren.

Image
Stationaire veegvijzel
Alle transportinstallaties van Buschhoff hebben één ding gemeen: ze garanderen betrouwbare, veilige en product veilig transport voor alle componenten.

Op het gebied van de opslagtechniek bieden wij ronde silo’s aan met of zonder trechter, voor het plaatsen biunnen of buiten. Ook systeeencellen, module silo’s , GFK silo’s en flexibele silo’s behoren tot ons programma.

Het brede productenpallet en het grote aandeel zelfgeproduceerde machinedelen garandeert de hoge kwaliteit van onze producten. Onze kennis en ervaring zorgt voor uw zekerheid bij het opslaan van granen.

Ook in de toekomst willen wij graag uw partner zijn.