Widomix FLOW

Buschhoff is de afgelopen 140 jaar uitgegroeid tot de wereldwijde specialist in graanbewerking dankzij persoonlijk adviesservice naar tevredenheid en innovatieve producten. Met innovatieve kracht ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige producten voor de verwerking van graan, gericht op het garanderen van uw succes.

Of het nu gaat om malen en mengen, intern transport en opslag, of mobiele installaties voor krachtvoer: Buschhoff is uw competente partner in graan bewerking!

Naast de, ook in Nederland, al jaren bekende maal- en mengsystemen, WIDOMIX en MOLARUS , heeft Buschhoff voor grotere volumes het FLOW systeem ontwikkeld.

Voor het eerste worden diervoeders in een continue systeem geproduceerd. (FLOW – vloeiend)

Geen productie torens (voerfabrieken) of stappen systemen (gescheiden malen enz.) maar malen-wegen-transporteren-mengen in één doorlopend, continue proces.

Met een beperkte investering produceert u hoogwaardige diervoeders in grotere hoeveelheden voor iedere voerbeurt in hoogwaardige, door u te bepalen samenstelling en kwaliteit.

In de dierindustrie bekende voordelen van eigen diervoederproductie van prijs en kwaliteitsvoordeel gelden voor het standaard Buschhoff systeem en tevens voor het FLOW systeem.

FLOW :

  • Gegarandeerde hoge diervoeder kwaliteit.
  • Geen grote bouwwerken vereist.
  • Laag energieverbruik (geen piekbelasting).
  • Maalsysteem per component.
  • Geen grote tussenopslag vereist.
  • Elke voerbeurt vers voer voor kippen en varkens draagt belangrijk bij tot diergezondheid en financieel rendement.